China Shandong Hongniu Laser Equipment Co., Ltd.
product image
Shandong Hongniu Laser Equipment Co., Ltd.
Connect with "Shandong Hongniu Laser Equipment Co., Ltd."
Supplier wants to know more about you
Please fill in the information, we will send PDF Brochure to your email.

Please enter your email.

Please enter valid name.

Please enter your phone number.

More information facilitates better communication.

Thank You!

Your requirement has been sent to Shandong Hongniu Laser Equipment Co., Ltd.
Your requirement has been sent successfully, we will send PDF Brochure to your E-mail, please check it in time.

Co. van het de Lasermateriaal van Shandonghongniu, Ltd.

Thuis

Shandong Hongniu Laser Equipment Co., Ltd. profiel

profiel
Bedrijf Details
Grote Markt Oost-Europa
Type Business Fabrikant, Handelsmaatschappij
Merken Hongniu
Aantal werknemers 201 - 300
Opgericht Jaar 2018
Export pct 90% - 100%
Business Type Manufacturer, Trading Company
Inleiding

De Hongniulaser is een professionele CNC fabrikant die van laser scherpe machines R&D, productie en verkoop integreren. De productieplaats wordt gevestigd dichtbij de Luchthaven van Jinan Yaoqiang met geschikt vervoer; het behandelt een gebied van meer dan 6,7 hectaren (66.666 vierkante meters). Het enige workshopgebied bereikt ongeveer 20.000 vierkante meters.
De Hongniulaser produceert etc. een verscheidenheid van laser en plasma scherp materiaal, met inbegrip van de snijmachine van de vezellaser, plasmasnijmachine. Het materiaal in productie omvat hoofdzakelijk: professionele buissnijmachine, plaat en buissnijmachine, HN de lasersnijmachine van de Reeksvezel, HN de snijmachine van het Reeksplasma, de handbediende machine van het laserlassen, enz. Het materiaal wordt wijd gebruikt op het gebied van bladmetaal, metaalverwerking, mechanische verwerking, mechanische productie, ruimtevaart en vele anderen. De scherpe waaier omvat maar is niet beperkt tot koolstofstaal, roestvrij staal en andere staalmaterialen. De dikte van het scherpe staal is van 0.1mm tot 100mm +, en de scherpe nauwkeurigheid is 0.01mm. De behoefte van de klant is onze prioriteit, kunnen wij op maat gemaakte oplossing volgens bestaande technische voorwaarden en gepersonaliseerd productie en knipselvereiste verstrekken.
Als professionele fabrikant van CNC materiaal, wijdden wij ons in het aanbieden van klanten de goede naverkoopdienst, zoals productontwerp, installatie, opleiding en onderhoud. De Hongniulaser heeft een professioneel naverkoopteam om technologie, betrouwbare producten te verstrekken en technische oplossingen te voltooien. Voorts pompt Hongniu geld in onderzoek voor nieuwe producten, om de hoge intelligentie en de populariteit van de producten van Hongniu te verzekeren, de „Intelligente Productie“ capaciteit te verbeteren, en aan de Industrie 4,0 te voldoen eisen. Hongniu heeft groot lof van klanten voor zijn hoogte - kwaliteit, uitstekende prestaties en de perfecte naverkoopdienst gewonnen.
De Hongniulaser heeft zich nu ontwikkeld tot een groot internationaal bedrijf door de constante inspanningen van de werknemers. High-precision, hoog-intelligentie en duurzame lasersnijmachine, samen met het ultra-lange probleemloze systeem van de verrichtingswaarborg en de perfecte naverkoopdienst, heeft Hongniu-Laser vandaag gemaakt.
De producten van Hongniu hebben de nationale markt verscheidene jaren behandeld, en er zijn Hongniu-de dienstagentschappen in Noord-China, Zuid-China, Noordoostelijk China, Noordwestenchina en andere belangrijke gebieden. De voetafdruk van Hongniu kan ook in meer dan 100 landen en gebieden worden gevonden over de hele wereld, als Noord-Amerika, Zuid-Azige, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten. Gebaseerd op het groter en sterkere concept het worden, Hongniu-maken de mensen nationaal onze die producten niet alleen, maar ook stormloop aan de wereld beroemd, zodat de mensen rond de wereld producten erkennen zullen „in China worden gemaakt“!
De vakman Sprit Paves de Manier van Blauwdruk, Technologie leidt tot de Toekomst.

Tell Us What Are You Looking For ?
Your Name

Please enter valid name.

Your Phone Number

Please enter your phone number.

Your Message

Please describe your requirement.